logo

Houtwijk Knapt Op

Laatste nieuws

Opknapplan Houtwijk vastgesteld

Het opknapplan voor Houtwijk is vastgesteld door het college. De gemeente investeert bijna € 7 miljoen om de openbare ruimte op te knappen. In het artikel leest u meer.

Download het artikel

Enquête Houtwijk Knapt Op en kleine vertraging

We hebben bewoners van Houtwijk gevraagd wat zij vonden van het participatieproject Houtwijk Knapt Op. U leest de uitslag hier. Verder is er een kleine vertraging in de besluitvorming over het opknapplan.

Download het artikel

Uitslag stemmen Houtwijk

De uitslag van de stemfase is bekend. Deze projecten kregen de meeste stemmen.Lees meer over de keuze van de bewoners.

Download het artikel

Verslag derde werksessie bewonerscommissie - 18 februari 2020

Tijdens de derde werksessie heeft de bewonerscommissie projecten gekozen die volgens de leden van de commissie de beste oplossing zijn voor het opknappen van de wijk met het huidige budget.

Download verslag

Jeugdraad Houtwijk geeft advies - 13 januari 2020

Op 13 januari heeft de Jeugdraad van Houtwijk aangegeven wat er volgens hen in de wijk moet worden opgeknapt. Lees hun advies aan de Bewonerscommissie.

Download verslag

Verslag tweede werksessie bewonerscommissie - 10 december

Tijdens de tweede bijeenkomst met de bewonerscommissie zijn plannen ontworpen die een oplossing zijn voor de opknappunten.

Download verslag

Verslag eerste werksessie bewonerscommissie - 21 november

De bewonerscommissie is met de opknappunten aan de slag gegaan. Besproken is wat mooi is in Houtwijk en moet blijven zoals het is. Daarnaast is een lijst opgesteld met de belangrijkste opgaven voor het opknapplan. Uitgangspunt was de kaart van Houtwijk met daarop alle opknappunten.

Download verslag
Download de kaart met opknappunten

De bewonerscommissie stelt zich voor

De bewonerscommissie is bekend! De bewonerscommissie gaat in de komende maanden samen met de gemeente concrete plannen maken voor het opknappen van Houtwijk. De bewoners stellen zich graag aan je voor. Ze vertellen je wat zij belangrijk vinden voor de openbare ruimte van Houtwijk en wat ze willen bereiken in de bewonerscommissie. 

Wie zitten er in de bewonerscommissie?

Verslag wijkbijeenkomst 29 oktober

De wijkbijeenkomst op 29 oktober werd drukbezocht. De opknappunten die de bewoners hebben doorgegeven zijn een mooie aanvulling op het rapport 'Houtwijk, opmaat naar residentieniveau' van het Wijkberaad Houtwijk. 

Download het verslag

Login om verder te gaanAnnuleren