logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Opknappen Thoenplantsoen

Door: gemeente Den Haag
October 14, 2019
16 okt. 2019, 19:09

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Houtwijk eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

Dit is een leuk autoluw gebied, maar het is erg verwaarloosd.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Het hele Thoenplantsoen moet worden aangepakt.


Reacties

Eens

Diana | October 17, 2019 11:37 AM

Veel (groot)ouders lopen met hun kinderen door dit plantsoen naar de Koos Meindertsschool. De bestrating is heel slecht en onveilig.

Reageren


Gaby | October 17, 2019 2:15 PM

Ik ben het ermee eens, alle perkjes en bestrating is verouderd, verzakt en beschadigd. Dit is een voorbeeld van hoe het erbij staat.
De waterputten liggen hoger dan de weg en daar rijd je bijna je auto op kapot, de stenen zijn overal aan het verzakken. Het groen wordt gelukkig goed bijgehouden maar alle bestrating kan een ophoging gebruiken en weer fris gemaakt worden. De perken opnieuw bestenen en wellicht meteen kijken waar er wat extra ruimte kan worden gemaakt voor auto’s.

Reageren


ilona | October 17, 2019 3:16 PM

Het plantsoen ziet er niet uit alsmede het groen en de tegels. Een opknapbeurt zou het allemaal een stuk aantrekkelijker maken en ook tegen vandalisme

Reageren


Maxime | October 17, 2019 4:53 PM

Het ziet er erg onverzorgd uit. Ik fiets er elke dag langs naar werk: de Koos Meindertsschool. Het is geen fijne omgeving om naar school te lopen en fietsen.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel