logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Eind L.v.d. Mensenrechten. Voor brug.

Door: Roel van Groeningen
October 16, 2019

Al jaren een doorn in het oog. De toegangsbrug naar park en speelveld op deze lokatie is door gebrekkige bestrating niet toegankelijk voor rolstoelers en kinderwagens en mensen die slecht ter been zijn.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Bestraten!
Een gewone foto genomen met telefoon is kennelijk al niet geschikt om te uploaden!! Slechte zaak. Iedereen uit de buurt zal de lokatie en de onveilige situatie herkennen! De naastgelegen paden zijn eveneens slecht onderhouden. Een modderpoel bij regen! Bestraten graag! Een rollator, rolstoel of kinderwagen is kansloos!!


Reacties

Eens

Mirjam | October 17, 2019 12:06 PM

Alle toegangspaden in de hele wijk zijn rolstoel onvriendelijk!

Reageren
willeke | October 18, 2019 5:17 PM

de brug bij de Albert Schweitzerlaan ook alles schots en scheef en te smal voor rolstoelgebruikers.Richard | October 21, 2019 11:18 PM

Ik stem voor met een dubbel gevoel: Niet inhoudelijk want ik ben het eens. Echter is reeds in 2018 toegezegd dat de gemeente dit gaat opknappen. Ik vind het een beetje flauw dat dit weer afgaat van het budget van 2,5 miljoen euro. Toch stem ik voor omdat ik anders bang ben dat er helemaal niets mee gaat gebeuren ondanks toezeggingen
aanvullend stel ik voor dat er links en rechts van de trap een licht aflopende helling is waardoor deze beter bereikbaar is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Reageren


J | October 22, 2019 8:29 AM

Niet te doen met een kinderwagen. Maar ook kinderen die net kunnen lopen breken er hun nek. Speeltuintje is ook niet gemakkelijk te bereiken met een loopfiets oid.

Reageren


B | October 26, 2019 2:25 PM

Eens, zeker omdat dit al speelt sinds of zelfs voor ik in houtwijk woonde (~2005)

Reageren


Peter | October 30, 2019 10:26 AM

dit vind ik in onze buurt een belangrijk opknappunt! wat nog niet is genoemd is dat dit ook een gevaarlijk punt is voor peutertjes die net kunnen lopen en kinderen op hun stepje. Ik heb mijn kinderen altijd geholpen en/of getild op dit punt.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel