logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Hondenveld en bosschage

Door: megan de Liefde
October 17, 2019

De bosschage is dichtbegroeid, waardoor de Pasen moeilijk te belopen zijn. De honden rennen vaak van het hondenveld af, wat voor gevaarlijke situaties zorgt. Een hek zou dit kunnen voorkomen. Ook is het daar erg slecht verlicht, waardoor in de wintermaanden er helaas minder gebruik van gemaakt worden. Extra verlichting zou dit kunnen oplossen.Er is een basketballer geplaatst. Mogelijk dat er voor de jongeren twee voetbalgoaltjes geplaatst kunnen worden.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Extra verlichting, hek om het hondenveld, vaker snoeien en voetbalgoals.


Reacties

Eens

Berend | October 24, 2019 8:46 PM

Ik ben het er mee eens, behalve de voetbalgoaltjes. Het zou ook prettig zijn als er aan de zijde van het basketbalveldje extra bankjes komen en een openbaar watertappunt zou fijn zijn.

Reageren


Rita | October 18, 2019 10:39 AM

Ik ben het hier mee eens, ik zou het plan alleen willen uitbreiden door de aansluitende bossages rondom het park, naar het A. Kortekaasplantsoen en over de fietsbrug op te knappen, in overleg met de bewoners aldaar.

Reageren


J. | October 18, 2019 11:07 AM

Ik ben het er mee eens, behalve de voetbalgoaltjes. Hou dit veldje voor honden er is vlakbij een grootv speelveld voor kinderen met kabelbaan en goaltjes. Hier zijn honden terecht verboden. Wat speeltoestellen voor honden zou welkom zijn.

Reageren


Oneens

Yvonne | November 5, 2019 10:49 PM

geen hek om het hondenveld (lelijk), wellicht een haag of struiken als afscheiding aanleggen.

Reageren


Login om verder te gaanCancel