logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Slechte bestrating Architect Duikerstraat

Door: Paul Buijtelaar
October 18, 2019

Bij de parkeerplaatsen komen door wortelopdruk trottoirbanden en straatstenen omhoog. Stoeptegels liggen her en der los door boomwortels, waardoor er een groot risico op struikelen is!

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Parkeerplaatsen en trottoirs opnieuw bestraten / wortels verwijderen.


Reacties

Eens

metha | October 18, 2019 3:27 PM

Levensgevaarlijke stoep tegels, temeer omdat er veel oude mensen uit het verpleeghuis er lopen om te revalideren. En m’n vader, bejaard, uit de auto stappend al eens bij a gevallen is daardoor

Reageren


jan | October 18, 2019 1:38 PM

Gevaarlijk (denk aan verpleeghuis) en ziet er haveloos uit

Reageren


Bert | October 18, 2019 1:59 PM

Het is 'levensgevaarlijk' om hier te lopen, zeker 's avonds. Aan beide kanten van de straat op beide stoepen dus is er geen recht stukje meer te vinden.

Reageren


Niek | October 18, 2019 2:14 PM

Je kunt nauwelijks lopen op de stoepen

Reageren


Ed | October 19, 2019 6:59 AM

Niet alleen de bestrating is slecht ook de rijweg is zeer smal. Vrachtverkeer van en naar het verpleeghuis leveren vaak problemen op voor tegemoetkomend verkeer. Verbreding van de rijweg in relatie met het opknappen van de bestrating is gewenst.

Reageren


Liesbeth | October 18, 2019 4:17 PM

Ik ben het ermee eens. De openbare ruimte moet toegankelijk zijn voor ouderen, voor rolstoelgebruikers en voor ouders met wandelwagentjes. Ik zou willen aanvullen dat de gemeente moet nadenken over de bomen in de straten van Den Haag. Als we van het aardgas afgaan, zijn we gebaat bij b.v zonnepanelen. Dan is het belangrijk dat er bomen opnieuw gepland worden die niet hoog worden en diep wortelen. Ga een ontwikkelingsprogramma aan met de Universiteit van Wageningen.

Reageren


Rina | October 19, 2019 6:42 PM

Moet hoognodig wat aan gedaan worden. Vooral omdat wij in de architectenbuurt al parkeer problemen ondervinden doordat daar waar het betaald parkeren is ze hier in de Architecten buurt hun 2e auto en werk auto parkeren!!!!!!

Reageren


Bert | October 21, 2019 7:28 PM

Het is in de gehele architectenbuurt een groot probleem. De gemeente moet dit groot aanpakken en het behoort overigens gewoon tot regulier onderhoud. Kom op Gemeente Den Haag, trekken die knip en het opnieuw bestraten van de Architectenbuurt met spoed aanpakken voor we officieel schadeclaims gaan indienen voor het letsel dat veroorzaakt wordt door al de losliggende stenen.

Reageren


Gerard | October 22, 2019 1:40 PM

Levensgevaarlijk om in die straat te lopen.
Heb er al één opgeraapt. Gelukkig niet gewond.
Of moeten wij er opwachten dat er gewonden vallen.

Reageren


Elize | October 28, 2019 8:53 AM

Bestrating is abominabel. Als ik zie wat er in Den Haag opnieuw bestraat wordt dan zijn dat vaak straten die er vele malen beter aan toe zijn dan de Architectenbuurt. Groot onderhoud is absoluut noodzakelijk.

Reageren


E | October 18, 2019 5:57 PM

In en uitrit van Duikerstraat naar Margadanterf licht ook los

Reageren


Rudolf | October 18, 2019 11:01 PM

Ik heb vaak het idee dat ik in de Alpen ben! Omhoog en omlaag, goed kijken naar de grond waar wortels en uitstekende stenen "op de loer liggen".

Reageren


marian | October 19, 2019 8:44 PM

Gevaarlijk de losliggende en de omhoogkomende stoeptegels en stoepranden! Moet echt zsm opgelost worden, voor er ongelukken gebeuren! Tevens pleit ik er voor om ook de vreselijke bomen in de Duikerstraat weg te halen.

Reageren


r.j.b. | October 20, 2019 3:34 PM

Ik ben het ermee eens, want een bekende van mij is er bijna onderuit gegaan maar wel met een pijnlijke voet als gevolg .

Reageren


Ron | October 21, 2019 3:43 PM

Sommige stoeptegels liggen zo los, dat je bij slecht weer (regen/sneeuw) het risico loopt om je benen te breken. Bij een aantal parkeerplaatsen zijn de boomwortels zo hoog, dat je er nog nauwelijks je auto veilig kunt parkeren.

Reageren


janny | October 27, 2019 10:03 AM

Dit is door de hele architectenbuurt. Waarschijnlijk zelfs heel Houtwijk . Alle plekken rondom de bomen verdienen een opknapbeurt.

Reageren


Richard | October 27, 2019 5:49 PM

In de 34 jaar dat we hier wonen is hier nog nooit onderhoud gepleegd. Zonder overdrijven kan je zeggen dat er geen steen recht ligt. De stoepranden steken omhoog. Parkeer vakken liggen schots en scheef. De bomen zijn niet geschikt,ze drukken alles kapot. Levens gevaarlijk voor voetganger. Zeker voor clienten van verpleeghuis Houtwijk die hier revalideren.

Reageren


H.E. | October 30, 2019 3:06 PM

De bestrating is verschrikkelijk gevaarlijk.
Er is in de 34 jaar dat wij hier wonen niets aan de bestrating gedaan. Architect Margadanterf moet nodig opnieuw bestraat worden, zit vol met kuilen.

Reageren


Ron | November 1, 2019 10:35 AM


 

Ik ben het er mee eens, echter denk ik niet dat het herstraten de oplossing is omdat het probleem door de Acaciabomen veroorzaakt wordt. Deze bomen zorgen ervoor dat ook na herstraten de tegels opgedrukt blijven worden. Naast dit probleem veroorzaken deze bomen veel overlast doordat bij een stevige wind er regelmatig grote dode takken naar beneden komen. Dit levert gevaar voor bewoners en verkeer op. Afgezien de kosten voor t opruimen van bladeren (in voor en najaar als soms 3x per week)

Reageren


Ria | November 3, 2019 12:52 PM

ik ben het er mee eens!! In de gehele architectenbuurt moet nodig onderhoud plaatsvinden van de bestrating, de groenvoorziening en de oeverkanten van de sloten. Het is een wildernis en een uitdaging om zonder vallen te lopen door de wijk.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel