logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Losse stoeptegels Architect Berlagelaan

Door: Paul Buijtelaar
October 18, 2019

Veel lossen stoeptegels door wortelopdruk, waardoor groot risico op struikelen!

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Trottoirs herstraten


Reacties

Eens

Bert | October 18, 2019 1:58 PM

Er wonen relatief veel ouderen in deze wijk. Zij struikelen over deze tegels, zeker als het donker is. En ouderen die struikelen, staan vaak niet zo maar weer op.

Reageren


Theo | October 18, 2019 3:26 PM

Verloederde straten. Achterstallig onderhoud van straten, bomen. Gevaarlijk.

Reageren


Liesbeth | October 18, 2019 4:59 PM

Ik ben het ermee eens. Vraag de gemeente bij het herbestraten om minder saaie bestrating. Maak de wijk mooier door mooie bestrating. Kijk wat er mogelijk is en beschikbaar. Maak ook meer “afritjes” bij de hoeken van de straten, zodat kinderwagens en rolstoelen makkelijk op en af de stoep kunnen komen.

Reageren


Wim | October 20, 2019 11:35 AM

Woon zelf op de A.Berlagelaan en ben al een aantal keren bijna gevallen over losse tegels! Inclusief mijn visite. Gevaarlijke situatie.
Het wordt tijd dat hier wat aan wordt gedaan

Reageren


Bas. | October 20, 2019 11:56 PM

want, de los liggende stoeptegels en schots en scheef liggende tegels vormen een gevaar voor voetgangers. Niet alleen ouderen struikelen er over, we zien ook kinderen over de tegels vallen. Ook de stoepranden steken gevaarlijk
omhoog.
Met zowel een verpleeghuis als een school vlak in de buurt en ouder wordende wijkbewoners is een goede veilige bestrating nodig!

Reageren


Ron | October 21, 2019 3:47 PM

Sommige stoeptegels liggen zo los, dat je bij slecht weer (regen/sneeuw) het risico loopt om je benen te breken. Bij een aantal parkeerplaatsen zijn de boomwortels zo hoog, dat je er nog nauwelijks je auto veilig kunt parkeren.

Reageren


Bert | October 21, 2019 7:26 PM

Het is in de gehele architectenbuurt een groot probleem. De gemeente moet dit groot aanpakken en het behoort overigens gewoon tot regulier onderhoud. Kom op Gemeente Den Haag, trekken die knip en het opnieuw bestraten van de Architectenbuurt met spoed aanpakken voor we officieel schadeclaims gaan indienen voor het letsel dat veroorzaakt wordt door al de losliggende stenen.

Reageren


Christa | October 28, 2019 11:48 AM

Ik ben het ermee eens, want de losliggende en omhoogstekende tegels vormen een gevaarlijke situatie voor alle gebruikers van het trottoir.
Verder zijn de bomen in de Architect Berlagelaan te hoog en verkeren ze in een slechte staat.

Reageren


Ron | November 1, 2019 10:21 AM

Ik ben het er mee eens, echter denk ik niet dat het herstraten de oplossing is omdat het probleem door de Acaciabomen veroorzaakt wordt. Deze bomen zorgen ervoor dat ook na herstraten de tegels opgedrukt blijven worden. Naast dit probleem veroorzaken deze bomen veel overlast doordat bij een stevige wind er regelmatig grote dode takken naar beneden komen. Dit levert gevaar voor bewoners en verkeer op. Afgezien de kosten voor t opruimen van bladeren etc. etc.

Reageren


Richard | October 27, 2019 5:54 PM

Er is aan de bestrating is sinds de oplevering niets meer aan gedaan wordt hoog tijd dat deze bestrating wordt opgeknapt.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel