logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Versterken Connexxion-terrein

Door: Redouan Allaoui
October 18, 2019

De locatie ligt midden in het stedelijk gebied en de directe omgeving bestaat grotendeels uit wonen. De locatie biedt de mogelijkheid om een nieuw gemixt stedelijk programma te ontwikkelen waarbij op een moderne manier verschillende voorzieningen in de stad ingepast kunnen worden. Voor het ontwikkelen van deze locatie dient gezocht te worden naar de ruimtelijke kwaliteit en de karakteristieken van de omgeving. Hierbij dient op een positieve wijze te worden bijgedragen aan de levendigheid in het gebied of een uitstraling die het imago van Houtwijk versterkt.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Neem toekomstige ontwikkelingen hierin mee om werk-met-werk gezamenlijk op te lossen. Zowel het AZIVO-gebouw als de Connexxion-locatie zijn locaties waar op dit moment verkenningen spelen. Het zou goed zijn om hierop aan te sluiten.


Reacties

Eens

Wim | October 20, 2019 6:24 PM

Heel goed idee om de plannen voor dit terrein te stimuleren/initiëren. Het is al veel te lang (Azivo) een niet gebruikt gebouw met verloedering tot gevolg.

Reageren


R | October 30, 2019 1:36 PM

Azivo gebouw en de parkeerplaats ervoor moeten opgeknapt. Azivo gebouw kan goed gebruikt worden voor studenten. Ligt handig aan lijn 2 richting stad. Weer wat levendigheid in die hoek houdt inbrekers weg.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel