logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

geen struikelstoep

Door: cees ederveen
October 18, 2019

De stoep aan de even kant van de Krophollerstraat is een struikelbaan. Dat is niet alleen voor (oudere) omwonenden vervelend maar ook voor veel mensen die de tramhalte Walnootstraat gebruiken uit Houtwijk. Ook liggen de stenen los van de parkeerplaatsen. Als er een wiel opkomt wippen deze op en beschadigen onderkant en of dorpels van auto's.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

herbestraten van stoep en parkeerplaatsen (had allang moeten gebeuren) 


Reacties

Eens

Johan Peter | October 18, 2019 2:41 PM

Ik ben het er volkomen eens met het bovenstaande.
Het is allemaal veel erger dan de foto laat zien.
Op de Arch. Krophollerkade valt het wel mee, maar op de Arch. Krophollerstraat en de Arch. Bazelstraat zij de trottoirs, de parkeervakken en boomomrandingen niet meer om aan te zien. Als er niets aan gedaan wordt ligt verpaupering op de loer. Dus een volledig aanpak is noodzakelijk en niet zoals in het verleden hier en daar één tegel of één steen ophogen of recht leggen. gaarne uw reactie.

Reageren


Oneens

Bert | October 21, 2019 7:18 PM

Het is in de gehele architectenbuurt een groot probleem. De gemeente moet dit groot aanpakken en het behoort overigens gewoon tot regulier onderhoud. Kom op Gemeente Den Haag, trekken die knip en het opnieuw bestraten van de Architectenbuurt met spoed aanpakken voor we officieel schadeclaims gaan indienen voor het letsel dat veroorzaakt wordt door al de losliggende stenen.

Reageren


Login om verder te gaanCancel