logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Speelveldje opknappen

Door: Merel bekker nijs
October 19, 2019

Het speelveldje met de kabelbaan thv de J.D. de koklaan is omringd door water. Gevaarlijk voor kleine kinderen en er gaan regelmatig ballen de sloot in. Het zou kindvriendelijker zijn als er een goed hek omheen zou staan zodat kinderen niet snel in het water vallen en ballen de sloot niet in gaan. (Vooral het stuk achter het doel. De kade os vrij hoog, als een kind daar in valt kan hij er niet meer uit. Je bal ben je sowieso kwijt)Ook laat de kwaliteit van het grasveld te wensen over. Al met al een speelveld met veel potentie Als het fatsoelijk wordt aangelegd. (Beter gras, hekken, andere speelgelegenheid)

Hoe kan dit opgeknapt worden?

- Hekken rondom
- Betere kwaliteit speelveld
- Andere speeltoestellen


Reacties

Eens

Chantal | October 19, 2019 7:18 PM

Er is niet veel te doen bij de kabelbaan...en mag iets veiliger gemaakt worden

Reageren


J.-P. | October 20, 2019 11:29 AM

Dit prachtig gelegen en onderhouden veld word nu slechts benut door kinderen en ouderen i.v.m. de kabelbaan, incidenteel voor een potje voetbal (hoewel de meeste voetballers naar s.v. Houtwijk gaan) en de watervogels. Door een andere inrichting (kabelbaan, sportveld met natuur vriendelijke verlichting , speeltoestellen, pick-nick bankjes met prullebakken, ect.) met zal dit veld naar mijn mening aantrekkelijker zijn voor ouders en (jonge) kinderen om te gaan benutten.

Reageren


Familie | October 29, 2019 8:46 PM

Misschien een idee om de slootkanten af te schuinen (alleen kant van het speelveld): wie in de sloot valt, kan er makkelijker weer uit. Hekken zijn dan niet nodig (ballen gaan er overheen, iedereen klimt er dan toch over, en het kost veel geld, ook aan onderhoud)

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel