logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Opknapbeurt A. Kortekaasplantsoen

Door: Antoine Kortekaas
October 20, 2019

Slechts weinigen weten van dit park, inclusief de gemeente waarschijnlijk. Het is jaren geleden dat dit park eens goed opgeknapt is. Ideeën hierbij zijn om in algemene zin het park luchtiger te maken door een aantal bomen en struiken te verwijderen (vooral aan de randen van het park) waarbij ook de diverse wortels doorgegroeid onder parkeerplaatsen verwijderd dienen te worden. De bomen en struiken dienen ook gesnoeid te worden, zodat er genoeg ruimte tussen de bomen en struiken is om te groeien en de opbouw weer gezond is en daarnaast wat bomen te vervangen door andersoortige bomen die bijvoorbeeld vrolijk bloeien in het voorjaar. En een natuurspeeltuin onderdeel laten zijn van het park.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Vooral door het snoeien van bomen en struiken en het opnieuw aanleggen van de paden kan een en ander gerealiseerd worden. Uitgewerkte plannen voor de natuurspeeltuin zijn door bewoners al gemaakt.


Reacties

Eens

Lida | October 23, 2019 1:49 PM

Ik kijkuit op het plantsoen. Dit plantsoen is helemaal dicht gegroeid en staat vol met onkruid. Stenen zijn verzakt. Omdat de bomen in dit plantsoen zo hoog zijn geworden, neemt dit veel licht weg in mijn huiskamer.
Dit is jammer want ooit was het een mooi plantsoen.....

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel