logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Veilige parkeerplaats Toon Dupuisstraat

Door: Anne Ceulemans
October 23, 2019

Het parkeerterrein aan de Toon Dupuisstaat is erg onoverzichtelijk en gevaarlijk. Tussen de winkels en de geparkeerde auto's loopt een doorgaande weg. Auto's hebben geen idee wat voor gevaarlijke situaties ze er veroorzaken als ze daar snel door willen rijden. Of wanneer ze de lossende vrachtauto's bij AH willen omzeilen door de weg af te snijden tussen de geparkeerde auto's door. Voor voetgangers en fietsers is het onduidelijk van waar er verkeer komt. Verder is er voor voetgangers geen veilige manier om van de afvalcontainers naar de winkels te lopen. Er lijkt alleen plaats voor auto's, winkelkarretjes, afvalkarren van AH en lossend vrachtverkeer.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

  • Duidelijker het verschil laten zien tussen de doorgaande weg en de parkeerruimte
  • Zebra tussen plein met afvalcontainers en winkels
  • Eenrichtingsverkeer maken van sluiproute  
Reacties

Eens

R | October 30, 2019 12:56 PM

Zeker een heel onoverzichtelijke parkeerplaats maar denk dan ook aan de parkeerplaats achter de lidl. Daar is de weg zo ongelijk dat je er niet normaal met je karretje naar de auto kan lopen.

Reageren


Oneens

marian | November 4, 2019 7:36 PM

Het is een parkeerterrein! Elke automobilist dient hier rustig te rijden. Dit zit meer in het gedrag vd mensen dan in het over of onoverzichtelijke vd parkeerterrein

Reageren


Login om verder te gaanCancel