logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Architectenbuurt groen zonder brandnetels

Door: Rick van der Mieden
October 23, 2019

Heel de architectenbuurt is veranderd in een oerwoud van brandnetels. Het periodieke 50cm snoeiwerk wat 2 x per jaar gebeurd is zinloos. Door de wildgroei zijn we bijvoorbeeld in de Arch Krophollerkade niet meer in staat aan de passagierskant uit de auto te stappen. Een fatsoenlijke opknapbeurt en regulier onderhoud van de plantsoenen is echt noodzakelijk.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Niet alleen snoeien, maar zorgen voor definitieve verwijdering van de brandnetels. Daarnaast nieuwe beplanting. Ook aan de verwaarlozing van de afgelopen 10 jaar van de architectenbuurt zal iets gedaan moeten worden, door verantwoordelijkheid te nemen in het onderhoud van de groenvoorzieningen. Stoppen met "pleisters plakken" maar nu eens echt goed aanpakken.Reacties

Eens

Ronald | October 25, 2019 12:44 PM

Ook op de architect Muterskade is het een oerwoud ik kan mijn auto niet op een normale manier in en uitzicht op een oerwoudtuin terwijl ik normaal mooi uitzicht heb over het water.

Reageren


janny | October 27, 2019 9:59 AM

Klopt helemaal we kunnen niet uit de auto komen aan de kant met de struiken. Samen met de buurvrouw snoeien we het ook tussen het snoeiwerk van de gemeente. Het stoepje iets breder richting sloot?

Reageren


Ria | November 3, 2019 1:09 PM

ik ben het er mee eens, want in de gehele Architectenbuurt moet nodig de snoeischaar gebruikt gaan worden. Dan bedoel ik ECHT SNOEIEN en niet zoals ik laatst zag: wat takken van de waterkant aftrekken, inladen en wegrijden. Wat ook fijn zou zijn is dat dit 4 x per jaar gaat plaatsvinden. Dit onderhoud gaat dan lonen en is de wijk weer zichtbaar opgeknapt.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel