logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Lijkt een oerwoud wortels drukken fietspad

Door: Leo de Caluwe
October 27, 2019

Bij Folke Bernadottestraat 44 hangen takken over de erfgrens waar snoeiplicht van kracht is art. 5.44 lid 1 BW. hier is al een paar keer over geklaagd, maar mensen van Groenvoorziening Loosduinen reageren niet, met als resultaat dat er nu een dwangsom loopt omdat de reactie periode al lang is verstreken, zonde van het gemeenschapsgeld. Het hele gebied aan het Munierpad (tussen Albert Schweitzerlaan en Martin Luther Kinglaan lijkt op een oerwoud en is aan het verpauperen. Er vallen regelmatig grote takken op het fietspad. Wortels drukken het fietspad omhoog waardoor op het pietspad onveilige situaties ontstaan. Als het glad is vallen regelmatig fietsers door deze verhogingen.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Onderhoud aan bomen, groen en fietspad is wenselijk. Er staan te veel grote bomen die onverantwoord hoog zijn en te dicht bij sommige huizen staan. Snoeien, kappen en nieuwe bomen aanplanten die meer in een woongebied passen. Vorig jaar zijn er drie van die grote bomen omgewaaid aan het Munierpad. Gelukkig voor de bewoners kwamen er twee voor een groot gedeelte in het water terecht en een in een tuin. 


Reacties

Eens

J | November 3, 2019 8:16 AM

Bomen staan te dicht bij de huizen en zijn te hoog!
Dit is overigens op heel veel plekken het geval!
Ook aan de Martin lutherkinglaan langs het slootje. Bomen zijn er veel te hoog en staan te dicht bij de huizen. Ik houd mijn hart vast bij stevige stormen!

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel