logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Te hard rijden op toegangswegen

Door: gemeente Den Haag
October 14, 2019
16 okt. 2019, 19:07

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Houtwijk eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

Op een aantal plekken in de wijk is de toegang tot de woonerven niet ingericht als 30 km zone. Auto's rijden dan te hard. Dat is gevaarlijk voor gemengd gebruik met fietsers en voetgangers.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Inrichten als 30 km zone. Laan van Mensenrechten is 1 voorbeeld. Geldt ook voor: Dr. Presserstraat, Q.A. Nederpelstraat, J.Bosmanstraat, Albert Schweitzerlaan, Arend Vijfvinkelplein, Architect Berlagelaan.


Reacties

Eens

femke | October 17, 2019 1:24 PM

Meer heuvels maken waar het verkeer de 30km zone inkomt. Er wordt nu zoveel gas gegeven, menig dier is hierdoor platgereden.

Reageren


J. | October 18, 2019 11:11 AM

Ouders brengen hun kinderen VEILIG, maar gehaast naar de basisschool. Zij vergeten echter de kinderen en ouderen die graag ook veilig over straat willen. Graag als straat de Boezerstraat, vanaf A. PETERSWEG en vanaf de brug aan toevoegen.

Reageren


Petra | November 1, 2019 12:42 PM

De snelheden die gereden worden zijn veel te hoog. Zelfs in het kleine stukje vanaf de van gelderlaan tot aan de 1e heuvel in de dr j presserstaat wordt er belachelijk hard gereden.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel