logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Wortels drukken stenen weg

Door: gemeente Den Haag
October 14, 2019
16 okt. 2019, 19:08

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Houtwijk eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

De wortels van grote bomen drukken straatstenen en stoepranden omhoog.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

De bomen moeten meer ruimte krijgen en te grote bomen moeten worden vervangen door bomen die geschikt zijn voor de afmeting van de straten.


Reacties

Eens

femke | October 17, 2019 1:23 PM

Al dit soort punten in de wijk, bijvoorbeeld bij de burgemeestersbuurt, maar zeker ook bij de laan van vredestein en het meermanerf/ jan romeinstraat, verdienen dat dit opgehoogd wordt en opnieuw betegeld.

Reageren


janny | October 27, 2019 9:54 AM

Dit soort plekken zijn er volop in de wijk. Ze zouden allemaal in kaart gebracht en verholpen moeten worden. Ook in de Architect de Baselstraat.

Reageren
Ria | November 3, 2019 12:44 PM

ook de Architect van Lieflandstraat zou een aandachtspunt hiervoor moeten krijgen. Ook in deze straat is de bestrating een ramp. Maar de orac lopen is een uitdaging!Angélique | October 18, 2019 1:14 PM

Zeker de Burgemeester Hovylaan is een ramp! Mag volledig opnieuw ingericht worden zodat het beter en veiliger begaanbaar wordt voor al het verkeer!

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel