logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Versleten bestrating

Door: gemeente Den Haag
October 14, 2019
16 okt. 2019, 19:08

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Houtwijk eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

In de hele wijk is veel oude en versleten bestrating. Er groeit veel onkruid tussen. Dat maakt een verwaarloosde indruk.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Vernieuw de bestrating, zodat onkruid geen kans meer krijgt.


Reacties

Eens

femke | October 17, 2019 1:18 PM

Al dit soort punten in de wijk, bijvoorbeeld bij de burgemeestersbuurt, maar zeker ook bij de laan van vredestein en het meermanerf/ jan romeinstraat, verdienen dat dit opgehoogd wordt en opnieuw betegeld.

Reageren


Anja | November 1, 2019 3:48 PM

De oude bestrating op de trottoirs (met verschillende soorten, losliggende tegels) en in de parkeervakken (enorm verzakt/kuilen) leiden vaak tot struikel- en/of (bijna) valpartijen. Dit in de Q.A. Nederpelstraat, gedeelte tussen de Margaretha van Hennebergweg en de Van Marrewijklaan. Nieuwe bestrating in de hele Q.A. Nederpelstraat is echt noodzakelijk !!!

Reageren


Susan | October 18, 2019 11:53 PM

Ook voor kinderopvang Tiso gevestigd aan Toon Dupuisstraat 10 is parkeren lastig aangezien de tegels verzakt zijn. Bijna schade gereden door deze achterstand! Maar ik zie het in de gehele wijk. Wortels van bomen die tegels om hoog drukken straten die verzakken.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel