logo

Houtwijk Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Meer speelmogelijkheden in de wijkparken.

Door: gemeente Den Haag
October 14, 2019
16 okt. 2019, 19:08

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Houtwijk eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

In het Bokkefort en 't Klein Hout moeten meer mogelijkheden komen om te bewegen en meer speelplaatsen voor kinderen van 0-6 jaar en 6-12 jaar.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Maak de bestaande speelplaatsen uitdagender en avontuurlijker maken. Zet bankjes neer en fitnessapparaten. Zorg voor verharding onder de tafeltennistafels en verlichting op het voetbalveld. Dan kunnen ze ook in de winter worden gebruikt. Maak een trimparcours en looprondjes door de wijk. 


Reacties

Eens

Ben je het eens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Oneens

L | October 17, 2019 5:32 PM

Er is al aangeven dat er op deze plek geïnvesteerd wordt door het buurt budget. dat is met veel bombarie aangekondigd en waarvoor bijeenkomsten en een stemming gehouden zijn maar al die komedie heeft nog geen zichtbare resultaten opgeleverd. wordt hier nu twee keer gels uitgeven voor één speelpeintje??

Reageren


femke | October 17, 2019 1:15 PM

Het gebied dat op de foto staat, is ook het gebied dat gewonnen heeft bij het buurtbudget project. Hier komt een fitness en freerunning parcours. Verder zijn zowel in bokkefort als het kleine Hout twee grote speelplekken gerealiseerd in 2018/2019.

Reageren


Login om verder te gaanCancel